ܓ✿ راهی که زیر پاست، راهی دوباره بودܓ✿

ادامه "خرمالـــوی یاد" بلاگفا...

ܓ✿ راهی که زیر پاست، راهی دوباره بودܓ✿

ادامه "خرمالـــوی یاد" بلاگفا...

املت (omelette)

سلام


 گفته اند! فرانسویست

تا دیروز نمی دانستم املت، بدون تخم مرغ هم می شه! همه جورش رو خوردم (املت ساده - املت گشنیز – املت اسفناج – املت سیب زمینی – املت گوجه فرنگی – املت قارچ – املت با سوسیس)

.

از برنامه آشپزی یکی از شبکه های تلویزیون یه هویی دانستم که می شه ( به گمونم شبکه ۳ بود )

 

حالا این شما و اینم  املت پیاز و فلفل بدون تخم مرغ

خانم آشپز جوان با آرامش، کلی چیز- ببخشید سبزیجات و از اینا – رو کم کم در ظرف ریخت و دست آخر ۲ دقیقه با در بسته اجازه داد بپزه

به گمونم – چون اولشو ندیدم – پیاز رو سرخ کرد

 بعدش فلفل دلمه یی قرمز خردشده و

 به نوبت نخودفرنگی پخته شده و

 کلم بروکلی تکه شده رو تف داد و

آخرش خامه که جعفری باهاش مخلوط شده رو اضافه کرده و پس از مخلوط شدن، درب ظرف رو بست تا 2دقیقه یی بپزد و آماده شود برای نوش جان کردن

.

راستی ادویه مخصوص* هم داشت

 

  

 

*این ادویه شامل تخم گشنیز، زردچوبه، زیره سبز و تخم شنبلیله است که همه به صورت پودر شده درآمده‌اند. البته بسته به ذائقه می‌توان مواد دیگری را به این مجموعه اضافه کرد مانند: گل‌سرخ (پودر غنچه خشک شده)، لیمو عمانی، بهارنارنج، دارچین، زنجبیل، هل (سیاه و سبز ) و جوز هندی.

 

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.