ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | |
7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |
14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 |
21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 |
28 | 29 | 30 | 31 |
سلام
گفته اند! فرانسویست
تا دیروز نمی دانستم املت، بدون تخم مرغ هم می شه! همه جورش رو خوردم (املت ساده - املت گشنیز – املت اسفناج – املت سیب زمینی – املت گوجه فرنگی – املت قارچ – املت با سوسیس)
.
از برنامه آشپزی یکی از شبکه های تلویزیون یه هویی دانستم که می شه ( به گمونم شبکه ۳ بود )
حالا این شما و اینم املت پیاز و فلفل بدون تخم مرغ
خانم آشپز جوان با آرامش، کلی چیز- ببخشید سبزیجات و از اینا – رو کم کم در ظرف ریخت و دست آخر ۲ دقیقه با در بسته اجازه داد بپزه
به گمونم – چون اولشو ندیدم – پیاز رو سرخ کرد
بعدش فلفل دلمه یی قرمز خردشده و
به نوبت نخودفرنگی پخته شده و
کلم بروکلی تکه شده رو تف داد و
آخرش خامه که جعفری باهاش مخلوط شده رو اضافه کرده و پس از مخلوط شدن، درب ظرف رو بست تا 2دقیقه یی بپزد و آماده شود برای نوش جان کردن
.
راستی ادویه مخصوص* هم داشت
*این ادویه شامل تخم گشنیز، زردچوبه، زیره سبز و تخم شنبلیله است که همه به صورت پودر شده درآمدهاند. البته بسته به ذائقه میتوان مواد دیگری را به این مجموعه اضافه کرد مانند: گلسرخ (پودر غنچه خشک شده)، لیمو عمانی، بهارنارنج، دارچین، زنجبیل، هل (سیاه و سبز ) و جوز هندی.